Algemene gegevens

Staanplaatsen: 172
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 10 ha

Castel Le Château de L’Epervière

Castel Le Château de L’Epervière in Gigny-sur-Saône is een Array met zwembad gelegen aan een rivier in het departement Saône-et-Loire. Op de kasteelcamping in de regio Bourgogne is mogelijkheid tot het huren van gîtes, kampeerplaatsen, stacaravans. Castel Le Château de L’Epervière beschikt over animatie, campingwinkel, internettoegang, kleuterbad, rolstoelvriendelijk, speeltuin, zwembad. Op de camping zijn honden toegestaan (mits aangelijnd). Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant. Een verblijf op Castel Le Château de L’Epervière is ideaal voor actieve vakantie, cultuurliefhebbers, duurzame vakantie, gastronomische vakantie, gezin met jonge kinderen, kindvriendelijke vakantie, meivakantie, mindervaliden, vakantie bij nederlanders, vriendenvakantie, wijnliefhebbers, zomervakantie.

Kampeervakantie in Saône-et-Loire

Een kampeervakantie op Castel Le Château de L’Epervière is ideaal om de streek Saône-et-Loire in Frankrijk te ontdekken. In de Saône-et-Loire vind je bezienswaardigheden, authentieke stadjes, activiteiten, mooie natuur, recreatiemogelijkheden en dagbesteding. Leuke buitenactiviteiten vlakbij de camping zijn bezienswaardigheden bezoeken, fietsen, mountainbiken en wandelen.

Castel Le Château de L’Epervière

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Gigny-sur-Saône

Rue du Château, 71240 Gigny-sur-Saône

+33 (0)3 85 94 16 90
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.