Meer foto's

Vakantiepark Het Lierderholt

Vakantiepark Het Lierderholt is een grote familiecamping met zwembad en waterspeeltuin midden in de bossen van Gelderland. De camping beschikt over kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het huren van chalets, cottages, lodges, hotelkamers en groepsaccommodaties. Op de camping hoef je je niet snel te vervelen. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Zo heeft het vakantiepark een jeu-de-boulesbaan, beachvolleybalveld, voetbalveld, minigolfbaan, tennisbaan, tafeltennistafel, en verwarmde zwembaden. Voor de kinderen zijn er meerder leuke buitenspeeltuinen, een recreatieprogramma, en waterspeeltuin. Heb je geen zin om te koken? Dan kun je terecht bij het sfeervolle restaurant, de pizzeria, de snackbar of het Grand Café. Overige faciliteiten: Gratis Wifi, laadpaal voor elektrische auto’s, fietsverhuur, wasmachines, drogers, en strijkgelegenheid.

Boslodge huren

Op het vakantiepark kun je overnachten in een knusse boslodge. De accommodaties bieden plek voor 4 tot 6 personen en zijn volledig ingericht.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Boslodge Het Lierderholt bij:

Boslodge Het Lierderholt
Nederland Gelderland Beekbergen

Spoekweg 49, 7361 TM Beekbergen (Nederland)

Duits, Engels, Nederlands
Hele jaar open

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe