BoerenBed Battle Vineyard

BoerenBed Battle Vineyard is een rustgevende boerencamping op het platteland van East Sussex bij het plaatsje Battle. Het is een echte wijngaarden waar heerlijke wijnen worden geproduceerd. Het is een kleinschalige kampeerlocatie met 3 safaritenten waar je in kunt overnachten. De safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een keuken, twee slaapkamers en een bedstee waar in kunt worden overnacht. Er zijn safaritenten voor 4 en voor 6 personen. Bij de safaritenten zit sanitair waar gebruik van gemaakt kan worden. De camping ligt in een eeuwenoude bos waar je helemaal tot rust kunt komen.

De omgeving van Battle

In de omgeving van Boerenbed Battle Vineyard is er van alles te doen. Rondom de boerencamping vind je verschillende wijnboerderijen waar je kunt genieten van gezellige wijnproeverijen. Op ongeveer een half uur rijden van de boerencamping liggen de stranden van Hastings en Camber. Hier kun je heerlijk een dag vertoeven op het strand of struinen door de straatjes. Het slagveld van De Slag bij Hastings is ook een indrukwekkende bezienswaardigheid die je niet wilt missen. De historische stad Rye is ook zeker een bezoekje waard. En wil je een grote stad bezoeken? Dan kun je naar London voor een dagje.

Overige information van deze accommodatie

Controleer prijzen en beschikbaarheid van Boerenbed Battle Vineyard bij:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €0 €0 €0

3

Boerenbed Battle Vineyard
Verenigd Koninkrijk Engeland Zuidoost-Engeland East Sussex

Battle TN33 0RB, Verenigd Koninkrijk

Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe