Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 50
Kampeerterrein: 2 ha

Arena Camping

Arena Camping is een 3 sterren familiecamping met zwembad en glijbanen gelegen op 150 meter van het strand bij Saint-Jean-de-Luz in de Pyrénées-Atlantiques. De camping in Zuid-Frankrijk bevindt zich in het hart van het Frans-Baskenland (Pays Basque). Op het terrein van Arena Camping kun je met een tent, een caravan of een camper terecht. Naast kamperen kun je een stacaravan of Coco Sweet huren. Arena Camping ligt op slechts 5 minuten wandelen van 3 stranden Mayarco, Lafitenia en Cenitz! Op 4 kilometer van de camping vind je het stadscentrum van Saint-Jean-de-Luz en op 15 kilometer ligt de mondaine badplaats Biarritz, op enkele minuten van de Spaanse grens.

Heerlijk zwembad op de camping

De camping heeft een heerlijk verwarmd waterpark met glijbanen en een klein zwembad voor de jongste kinderen. Je zult hier zeker gaan genieten van de zon van de Baskische kust, liggend op een van de ligstoelen. Het zwembad is het hele seizoen geopend en verwarmd!

We hebben de beste opties voor Arena Camping voor je op een rijtje gezet:

Arena Camping

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Saint-Jean-de-Luz

Avenue Napoleon 3, 64500 Saint-Jean-de-Luz

0033 (0)5 59 26 51 90
Engels, Frans, Italiaans, Spaans
april - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.