Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 225
Huuraccommodaties: 10

Aquacamping en jachthaven De Rakken

Aquacamping en jachthaven De Rakken is een ideale vakantiebestemming voor een watersportvakantie. De camping ligt centraal in het merengebied van Friesland, vlak bij het dorp Woudsend. Aan verschillende kanten van de camping vind je water. Ook is er een haven waar je je eigen bootje aan kunt leggen. Heb je zelf geen bootje? Je kunt op de camping elektrosloepen huren. Zo kun jij ook heerlijk een dagje ontspannen op het water. Daarnaast zijn er ook kajakken, kano’s, zeilboten en fietsen te huur. Ook voor vissers is deze camping een walhalla. De waterrijke omgeving is ideaal voor amateur en professionele vissers. Op een apart gedeelte van de camping staan de campers. Voor de kinderen zijn er diverse faciliteiten op de camping,zoals een speeltuin en een animatieteam.

De omgeving van Aquacamping en jachthaven De Rakken

In de omgeving van de camping is er genoeg te zien en te beleven. Zo kun je heerlijk varen over de verschillende meren. Ook ligt op 10 minuten fietsen het Heegermeer, waar waterratten zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast is Friesland ook rijk aan uitgestrekte polders die je met de fiets of met de benenwagen kunt ontdekken. Wil je een dagje een stad bezoeken? De historische stad Sneek ligt op zo’n 20 minuten rijden. Vanaf het centrum van Sneek kun je ook gemakkelijk het Sneekermeer bereiken. Ook een dagje Leeuwarden is zeker een aanrader!

We hebben de beste opties voor Aquacamping en jachthaven De Rakken voor je op een rijtje gezet:

Aquacamping en jachthaven De Rakken

Nederland Friesland De Friese Meren

Lynbaan 10, 8551 NW Woudsend

+31(0)514-591525.
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.