Algemene gegevens

Staanplaatsen: 541
Huuraccommodaties: 38

ANWB – KNAUS Campingpark Hennesee

KNAUS Campinpark Hennesee is een mooie en grote familiecamping van de ANWB aan de Hennesee in het Duitse Sauerland. Op de camping is er van alles te doen. Er is een ligweide aan het meer die je kunt bereiken via een tunnel. Daarnaast is er een binnenzwembad waar je kunt zwemmen als het minder lekker weer is. Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Zo er is een animatie voor de kleinsten tot de grootsten en zijn er verschillende sportterreinen. Ook zijn er twee vuurplaatsen, een kinderboerderije, een aantal outdoor fitness toestellen en een binnenspeelruimte. Op de camping zijn er verschillende accommodaties te huur. Zo kun je overnachten in luxe familietenten, tipitenten of stacaravans of kun je er voor kiezen om zelf je tent, caravans, camper of vouwwagen mee te nemen. De camping heeft ruime en moderne sanitaire voorzieningen en er is wifi en een wasserette op het park. Ook zijn er diverse eetgelegenheden, zoals een snackbar en een restaurant. En natuurlijk kun je elke morgen verse broodjes halen bij de receptie.

Zo veel te doen in Sauerland

ANWB KNAUS Campingpark Hennesee ligt midden in het toeristische Sauerland waar van alles te doen is. In de omgeving zijn een aantal leuke stadjes die je kunt bezoeken, zoals Meschede, Olsberg of Winterberg. Een grotere stad in de buurt is Arsberg. In de natuur van Sauerland kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. Op de camping kun je fietsen huren die je kunt gebruiken om de omgeving te verkennen. Zowel in de winter als in de zomer is de omgeving van Sauerland prachtig. In de winter kun je genieten van de uitgestrekte bossen en heuvels en in de winter kun je wintersporten bij Winterberg.

We hebben een aantal opties voor ANWB - KNAUS Campingpark Hennesee voor je op een rijtje gezet:

ANWB – KNAUS Campingpark Hennesee

Duitsland Noordrijn-Westfalen Meschede

Mielinghausen 7, 59872 Meschede, Duitsland

+49 291 952720
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.