Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 238
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 10 ha

Harz-Camp Bremer Teich

Harz-Camp Bremer Teich is een rustige familiecamping gelegen aan een zwemmeer midden in de bossen van de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt. De grote camping beschikt over 138 toeristische kampeerplaatsen voor campers, tenten en caravans. Op een warme zomerdag kun je een verfrissende duik nemen in het meer of genieten van het zonnetje. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met schommels, zandbak en glijbaan. Bij het campingwinkeltje kun je wat basisboodschappen halen.

Kamperen in de Harz

De Harz is een gebergte in het midden van Duitsland. Je vindt er talloze beukenbossen en sparren, mossen en bergheides. Er is een rijke diversiteit aan flora en fauna. Je kunt er verschillende unieke diersoorten spotten, zoals de zwarte ooievaar en de lynx. Ook kun je in Nationaal Park Harz prachtige wandelingen maken over bospaden en langs beekjes. De fietsliefhebber is hier ook op zijn plek. Er zijn schitterende fietstochten en mountainbike parcours uitgezet in dit nationale park. Voor meer informatie over de verschillende routes kun je terecht bij het bezoekerscentrum Torhaus.

We hebben de beste opties voor ANWB - Harz-Camp Bremer Teich voor je op een rijtje gezet:

ANWB – Harz-Camp Bremer Teich

Duitsland Saksen-Anhalt Quedlinburg

Bremer Dammteich 3, 06485 Quedlinburg

0049 (0)39485 60810
Duits, Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.