Algemene gegevens

Staanplaatsen: 263
Huuraccommodaties: 10

ANWB – Campingpark LuxOase

Campingpark LuxOase is een charmante familiecamping met wellness gelegen aan een meer in de Duitse deelstaat Saksen. De camping verhuurt kampeerplaatsen die geschikt zijn voor campers, caravans en tenten. Er zijn genoeg faciliteiten en voorzieningen aanwezig zodat je je niet hoeft te vervelen. Er is een voetbalveld, volleybalveld, minigolfbaan en visgelegenheid. Voor de kinderen zijn er meerder speeltuintjes waar ze lekker kunnen klimmen, glijden en klauteren. Als het dag wat minder mooi weer is, kunnen ze lekker spelen in de indoorspeeltuin. Als je even helemaal tot rust wil komen, kun je tegen betaling gebruik maken van de wellness.

Kamperen in Saksen

Saksen is een deelstaat in het oosten van Duitsland, grenzend aan Polen en Tsjechië. Het heeft een interessante geschiedenis en rijke cultuur. Je vind er prachtige steden zoals Dresden en Leipzig. Verder is er ook mooie natuur te vinden zoals het Nationaal Park Sächsische Schweiz.

We hebben een aantal opties voor ANWB - Campingpark LuxOase voor je op een rijtje gezet:

ANWB – Campingpark LuxOase

Duitsland Saksen Kleinröhrsdorf

Arnsdorfer Str. 1, 01900 Kleinröhrsdorf

begin maart - eind november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.