Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 500
Huuraccommodaties: 70

Aminess Sirena Campsite

Aminess Sirena is een grote familiecamping met zwembad in Istrië aan zee, gelegen de Adriatische kust van Kroatië. Dit is een van de best ingerichte campings in Istrië. De camping bevindt zich niet ver van Novigrad waarmee het verbonden is door een romantisch wandelpad langs zee. Camping Sirena is de eerste camping in Novigrad. De camping biedt u een prettig verblijf naast de hotels Maestral en Laguna. Een wellness centrum en vele sport faciliteiten zijn op maar 10 minuten afstand. Voor de kleinsten is er een Mirami mini club met thema animatie en entertainment.

Omgeven door een geurig dennenbos

Omgeven door een geurig dennenbos en rustige baaitjes en vlakbij de stad, is Aminess Sirena de vakantiebestemming voor iedereen die ontspannen in de natuur wil combineren met excursies naar stedelijke centra. Deze zorgvuldig ingerichte camping biedt alles wat een moderne familie met kinderen nodig heeft voor een vakantie. Reserveer een van de ruime kampeerplekken of stacaravan op Aminess Sirena en vul uw vakantie met magische ervaringen in een van de best ingerichte campings in Istrië. De kampeerplekken liggen aan zee of in de schaduw van het dennenbos en de stacaravans zijn omgeven door de natuur. Er is een grill restaurant direct aan zee met een enorme kaart me gerechten van de grill en snacks. In de Punto Mare fun & Beach zone vind je muziek, cocktails, en heerlijke gerechten aan zee.

Aminess Sirena Campsite

Kroatië Istrië Novigrad

Sirena 6, 52466 Novigrad

+38552858670
Engels, Kroatisch

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.