Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 220

Allurepark De Thijmse Berg

Allurepark De Thijmse Berg is een kindvriendelijk vakantiepark met buitenzwembad gelegen in een bosrijk gebied aan de voet van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Op het vakantiepark kun je chalets, boslodges, stacaravans en vakantiehuizen huren. Met faciliteiten zoals een zwembad, kinderbad, speeltuin. animatieprogramma en een indoorspeelparadijs is vervelen onmogelijk. Voor een lekkere lunch of uitgebreid diner kun je terecht bij het sfeervolle restaurant of de gezellige brasserie. Bij mooi weer is de buitenbar bij het zwembad ook geopend..

Vakantie in de provincie Utrecht

Als je in Rhenen op vakantie bent, mag een bezoek aan Ouwehands Dierenpark eigenlijk niet ontbreken. Ga op bezoek bij de ijsberen, leeuwen, olifanten of de nieuwe reuzenpanda’s. Je kunt ook op avontuur in het Gorilla Adventure of het berenbos en de grootste overdekte speeljungle RavotAapia zijn echte favorieten bij de kids. Leuke steden om te bezoeken zijn Utrecht, Amersfoort en Veenendaal. Natuurliefhebbers kunnen gaan genieten van de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Dit Nationaal Park bestaat uit uitgestrekte bossen, heide vlaktes, meren, graslanden, en zandverstuivingen. Verder kun je er ook talloze flora en fauna vinden. Zo kun je er reeën, spechten, vossen, en diverse roofvogels spotten.

We hebben een aantal opties voor Allurepark De Thijmse Berg voor je op een rijtje gezet:

Allurepark De Thijmse Berg

Nederland Utrecht Rhenen

Nieuwe Veenendaalseweg 229, 3911 MJ Rhenen (Nederland)

+31 (0317) 612384
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.