Les Cabanes De Rensiwez in Mabompré is een camping aan een rivier in Luxemburg gelegen op het platteland in de regio Wallonië.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 10

Les Cabanes De Rensiwez

Les Cabanes De Rensiwez in Mabompré is een camping aan een rivier in Luxemburg gelegen op het platteland in de regio Wallonië. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van luxe chalets en vakantiehuizen. Les Cabanes De Rensiwez beschikt over campingwinkel en eetgelegenheid. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Wallonië

Kamperen in de prachtige omgeving van Mabompré is ideaal om Luxemburg in België te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn wandelen in het bos, fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Een verblijf op Les Cabanes De Rensiwez is ideaal voor avonturiers, camperaars, smulpapen, sportieve vakantie, vakantie met de hond, wandelvakantie, wintersporters.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €22 €22 €22 per dag
Trekkershut 2 personen €522 €766 €1081 per week
Hut 4 personen €559 €800 €1131 per week

Les Cabanes De Rensiwez

België Wallonië Luxemburg Mabompré

Rensiwez 1
6663 Mabompré (Houffalize)

+32 (0)61-289027
Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.