Camping Sandaya Parc La Clusure in Bure-Tellin is een schitterende 4 sterren camping met zwembad in het hart van de Belgische Ardennen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 269
Huuraccommodaties: 193

Camping Sandaya Parc La Clusure

Camping Sandaya Parc La Clusure in Bure-Tellin is een schitterende 4 sterren camping met zwembad in het hart van de Belgische Ardennen tussen de toeristische dorpjes Saint-Hubert en Rochefort. De grote camping biedt ruime kampeerplaatsen en verhuur van Bungalennes, stacaravans en bungalowtenten. De camping is uniek gelegen aan de oevers van het visrijke riviertje de L’Homme en nabij de Grotten van Han. Camping Sandaya Parc La Clusure grenst direct aan een uitgestrekt wandelgebied met veel bewegwijzerde wandelroutes. Camping Sandaya Parc La Clusure geeft zowel de natuurliefhebber als de levensgenieter in het hoog- én in het laagseizoen alles wat hun hartje begeert. Ideaal gelegen in de Belgische Ardennen, een vakantiebestemming voor de hele familie!

Camping Sandaya Parc La Clusure

België Wallonië Luxemburg Tellin

Chemin de la Clusure 30, B-6927 Bure-Tellin

+31 (0)20 72 19 217
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.