Algemene gegevens

Staanplaatsen: 92
Huuraccommodaties: 30

Recreatiepark Klein Strand

Recreatiepark Klein Strand in Brugge is een camping in West-Vlaanderen met zwembad gelegen aan een rivier in de regio Vlaanderen. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van kampeerplaatsen, lodge-tenten en stacaravans. Recreatiepark Klein Strand beschikt over animatie, is rolstoel toegankelijk, tennisbaan, zwembad, zwemvijver. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Vlaanderen

Kamperen in de prachtige omgeving van Brugge is ideaal om het departement West-Vlaanderen in de regio Vlaanderen te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn naar het strand gaan. Een verblijf op Recreatiepark Klein Strand is ideaal voor gezin met jonge kinderen, ouders met tieners, smulpapen, vakantie aan het water, vakantie met de hond en zwemliefhebbers.

Recreatiepark Klein Strand

België Vlaanderen West-Vlaanderen Brugge Jabbeke

Varsenareweg 29, B-8490 Jabbeke

0032 (0) 50 811440
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.