Algemene gegevens

Staanplaatsen: 125
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 12 ha

Camping Hof van Eeden

Camping Hof van Eeden, in Westerlo, Antwerpen is een rustige familiecamping, omgeven door een prachtige natuur(gebieden). Camping Hof van Eeden biedt u alle faciliteiten die u nodig hebt. Zo bevinden zich op de camping een snackbar, een gezellig café en een uitstekend restaurant, modern sanitair, zijn er diverse zwembaden en wordt het campingterrein de hele dag en nacht bewaakt.

Ontdek de provincie Antwerpen

In de omgeving van de camping liggen diverse wandel- en fietspaden en vele bruisende steden, waaronder Antwerpen, Brussel, Leuven en Mechelen. Het zijn steden waar altijd wel wat te beleven valt en die een schat aan kunstwerken, musea en oude gebouwen herbergen. De kinderen zullen zich ook prima vermaken in een van de speeltuinen op de camping, in een van de zwembaden of met het animatieteam. Daarnaast liggen er ook een aantal pretparken, zoals Bobbejaanland, in de buurt van de camping. Ideaal voor dagjes uit met het hele gezin!

We hebben een aantal opties voor Camping Hof van Eeden voor je op een rijtje gezet:

Camping Hof van Eeden

België Vlaanderen Antwerpen Westerlo

Kempische Ardennen 8, 2260 Heultje-Westerlo

+32 (0)166 983 72
Duits, Engels, Frans, Nederlands
hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.