Als u houdt van de natuur en groen dan is verblijfpark Tulderheyde de ideale bestemming welke het hele jaar geopend is. U kunt hier in de weide omgeving wandelen en fietsen naar hartenlust.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 7
Kampeerterrein: 24 ha
Hoogte: 27 m

Verblijfpark Tulderheyde

Als u houdt van de natuur en groen dan is verblijfpark Tulderheyde de ideale bestemming welke het hele jaar geopend is. U kunt hier in de weide omgeving wandelen en fietsen naar hartenlust. Wij geven onze gasten de ruimte en de rust om in een ongedwongen en gastvrije omgeving te genieten van de gezellige sfeer. Alle plaatsen zijn ruim van opzet (minimaal 80 m²) en voorzien van stroomaansluiting (16Amp) en watertappunt in de directe omgeving. Tevens is er op het park wifi aanwezig. De prachtige grote zwemvijver met zandstrand en de bijzondere en aantrekkelijke ligging maken het park af. Kortom ons park is een ideale plaats met veel potentie voor een onvergetelijke tijd.

Kamperen en verhuur

Op Tulderheyde vindt u drie trekkershutten die voor één tot maximum drie dagen kunnen worden gehuurd. Twee kleine hutten voor maximaal 4 personen en één grote hut voor maximaal 6 personen. U heeft ook de mogelijkheid tot het huren van een chalet. Hiervoor bieden wij verschillende modellen, gaande van chalets voor twee tot zelfs zes personen. Uiteraard kunt u ook met uw eigen kampeermiddel (tent, caravan of camper) overnachten.

Genieten en tot rust komen

Het verblijfpark heeft u oneindig veel te bieden, zowel voor de kinderen als de volwassenen. Of u nu sportief bent, een culinaire genieter, of gewoon wilt luieren: wij kunnen u alle mogelijkheden aanbieden. Voor de kinderen is het ook een waar paradijs met een kleuterbad, extra animatie in de zomer en een prachtige speeltuin. Ook ’s avonds bruist ons park van het leven. Op regelmatige tijdstippen worden er in de kantine bingo-, karaoke-, kaart- of playbackavonden gehouden. Af en toe krijgen de dansliefhebbers ook de kans om de benen even uit te slaan tijdens een van onze dansavonden.

Een familiepark in het groen

Ons groene park heeft een zeer aantrekkelijke ligging tussen de natuurgebieden “Landgoed van Utrecht” en “Gorp en Rovert” waar vele wandel- en fietsroutes in liggen. Onze oase is ook de ideale plaats om te verblijven voor talloze toeristische bestemmingen. Er is rondom deze camping heel veel te beleven. U vindt in de nabijheid: De Efteling, Safaripark, Beekse bergen, Technopolis, Olmense Zoo en Bobbejaanland. Gezellige steden als Antwerpen, Breda, Tilburg, Eindhoven en Turnhout zijn zeker een daguitstap waard.

We hebben een aantal opties voor Kampeerverblijfpark Tulderheyde voor je op een rijtje gezet:

Kampeerverblijfpark Tulderheyde

België Vlaanderen Antwerpen

Tulderheyde 25, 2382 Poppel, Belgie

+3214655612
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
het hele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.